Properes Sortides i Activitats de la Colla Excursionista l'Isard:
DIUMENGE dia 12 de Decembre.-
l BLOOD MOUNTAIN, a BESCANÓ


Associació de Donants de Sang-Girona, Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), Colla Excursionista l'Isard i Comisió Fira de l'Embotit, hem organitzat amb el suport de l'Ajuntament de Bescanó, una jornada de solidaritat amb l'objectiu de rebre un nombre important de donacions de sang. Al mateix temps, es faran activitats i ponències durant tot el dia, amb especialistes rellevants en l'àmbit de la donació de sang i la pràctica de l'esport a la muntanya.
Tota l'activitat es desenvoluparà a la Zona Esportiva, de Bescanó.
Per fer la donació de sang i poder preveure els recursos necesaris, agrairem utilitzeu l'inscripció  que es pot fer a la web de la FEEC,  clicant l'enllaç
A continuació exposem el cartell de la jornada i el programa de les ponències:
DIUMENGE dia 19 de Decembre, a BESCANÓ.-
Tornem a fer la pujada del pessebre, ens hi acompanyes?


Sortirem a les 8:30 h. des de l'esglèsia de St. Llorenç, farem una caminadeta a la montanya que envolta el poble i a les 10 tornarem al lloc de sortida per esmorzar. Desprès, a les 11 h. farem la tradicional cantada de nadales i la xocolatada. US HI ESPEREM!!!!


NORMES PER LES SORTIDES DE SENDERISME A MUNTANYA:


- Obligatòria la llicència federativa vigent 2021, per les sortides a muntanya, programades de la Colla.

- Obligatoriament caldrà estar vacunat del Covid-19, si el participant està dintre de la franja d'edat que ha obert la vacunació. Als desplaçaments, tant en vehicle privat como públic, caldrà fer ús de la mascareta.

- Podran assistir-hi NO FEDERATS (L´entitat tramitarà la llicència temporal per la sortida). Donat que la FEEC ha modificat el procediment per tramitar les llicències temporals, cal fer inscripció prèvia  fins dijous anterior a la sortida, mitjançant correu dirigit a collaisard@bescano.com , facilitant les dades següents : nom i cognoms, NIF, data de naixement, adreça electrònica i telèfon.

- Preu: 8 € que inclou soci temporal.


Telèfons de contacte/Whatsapp:

Núria:        620.71.64.63

Milio:         629.06.67.14

Email:     collaisard@bescano.com