Properes Sortides i Activitats de la Colla Excursionista l'Isard:DISSABTE dia 29 de Gener.- Sortida tradicional per la Costa.
Portbou a Banyuls-sur-Mer.

Un any més farem la tradicional sortida d'hivern a la Costa. Aquest any ens desplacem fins a Portbou, per anar seguint la costa, passant a la vesant de França, per Cerbère i fins a Banyuls.
Distància ruta: 14 km. aprox. i un desnivell positiu acumulat, de 770 m.
El desplaçament previst serà amb bus. Places limitades. Preu  soci  10 €. No soci 15 €.
Horari de sortida, les 7:00 h. des del aparcament de l'Ajuntament de Bescanó (davant Novavenda). Portarem esmorzar, dinar, beguda, roba i calçat adient per caminar per muntanya.
CAL RESERVAR PLAÇA mitjançant confirmació al correu de la Colla collaisard@bescano.com  les reserves es faran per ordre d'entrada, sempre amb preferència per als socis.
Vocals: Joan Costa, Salvador Masó, i Milio.

Caldrà fer ús de la mascareta, per pujar al bus.

NOTA: La Organització, es reserva el dret de modificar el lloc i traçat de les rutes, per causa de previsió de mal temps.NORMES PER LES SORTIDES A MUNTANYA:


- Obligatòria la llicència federativa vigent 2022, per les sortides a muntanya, programades de la Colla.

- Als desplaçaments, en vehicle públic, caldrà fer ús de la mascareta. 

- Podran assistir-hi NO FEDERATS (L´entitat tramitarà la llicència temporal per la sortida). Donat que la FEEC ha modificat el procediment per tramitar les llicències temporals, cal fer inscripció prèvia  fins dijous anterior a la sortida, mitjançant correu dirigit a collaisard@bescano.com , facilitant les dades següents : nom i cognoms, NIF, data de naixement, adreça electrònica i telèfon.

- Preu: 8 € que inclou soci temporal.


Telèfons de contacte/Whatsapp:

Núria:        620.71.64.63

Milio:         629.06.67.14

Email:     collaisard@bescano.com