Properes Sortides i Activitats de la Colla Excursionista l'Isard


 


Dissabte 18 de maig. Es passa al dissabte 25 de maig. Travessa: coll de La Creueta-carena serra de Montgrony-Pedra Picada-cap de l'Emperadora-coll de la Bona-Nevà-Planoles. sortida amb Bus. Fitxa de la sortida:


 
Ruta de 16 km. i amb un desnivell de 600 m.
Activitat de tota la jornada. Aproximació amb bus, places limitades. Les places es reservaran per ordre d'arribada de la confirmació.
Sortida a les 7:00 h. des de l'aparcament davant del Novavenda, de Bescanó.
Equipament: A més del menjar i beguda pel dia, cal portar equipament de roba i calçat apropiats per caminar a la muntanya. 
Els participants que no siguin federats o que no acreditin una assegurança d'accidents i R.C. que cubreixi aquesta activitat, tindran de subscriure l'assegurança temporal de la FEEC, tal com es descriu a les Normes.

En cas de mal temps previst pel dia de la sortida, l'organització es reserva el dret de fer un canvi de ruta o anular la sortida. En aquest cas, s'informarà des d'aquesta plana web el dia anterior. Si s'ha confirmat previament l'assistència, es contactarà directament per comunicar-ho.

Vocals de la sortida de la C.E. Isard:
Joan Costa - Salvador Masó - Emili Gasol
NORMES PER LES SORTIDES DE LA C.E. ISARD:


- Obligatòria la llicència federativa vigent 2024, per les sortides a muntanya, programades de la Colla.

- Podran assistir-hi també FEDERATS FEEC I NO FEDERATS (L´entitat, en aquest cas tramitarà la llicència temporal per la sortida). Donat que la FEEC ha modificat el procediment per tramitar les llicències temporals, cal fer inscripció prèvia  fins dijous anterior a la sortida, mitjançant correu dirigit a isardcollaexcursionista@gmail.com , facilitant les dades següents : nom i cognoms, NIF, data de naixement, adreça electrònica i telèfon.

- Preu: 9 € que inclou soci temporal.


Telèfons de contacte/Whatsapp:

Núria:    620.71.64.63

Joan:     626.37.12.85

Milio:     629.06.67.14

Email:     isardcollaexcursionista@gmail.com