Properes Sortides i Activitats de la Colla Excursionista l'Isard


                     
DIUMENGE 17 de decembre. Dintre de les activitats que es faran a Bescanˇ, per recaptar fons per la Maratˇ de TV3, participarem amb la presentaciˇ del Pessebre, aquest any fet per l'Associaciˇ de Comerciants de Bescanˇ, la caminada pels voltants del poble i la tradicional cantada de Nadales, molt ben acompanyats per la Coral Josep RuhÝ i Gospel Cor Bescanˇ..

Les activitats (ciclisme, c˛rrer i la marxa de senderisme) es concentraran a l'Espai Polivalent de Bescanˇ, iniciant-se amb les inscripcions dels participants a les activitats i xocolatada a les 8:30 h. A les 11, es farÓ l'esmorzar de botifarra i ball de gegants. DesprŔs, la cantada de Nadales.  

Hi ha dos tickets a la venda a les botigues Fleca de Can Ferran i la Carnisseria Can Josep, de Bescanˇ. Un ticket, per participar a l'activitat i esmorzar de botifarra (9 €)  i un altre nomÚs per l'esmorzar de botifarra (5 €).
Aquest Ús el cartell informatiu de totes les activitats que es faran a Bescanˇ per colaborar amb la Maratˇ de TV3:


NORMES PER LES SORTIDES DE LA C.E. ISARD:


- Obligat˛ria la llicŔncia federativa vigent 2024, per les sortides a muntanya, programades de la Colla.

- Podran assistir-hi tambÚ FEDERATS FEEC I NO FEDERATS (L┤entitat, en aquest cas tramitarÓ la llicŔncia temporal per la sortida). Donat que la FEEC ha modificat el procediment per tramitar les llicŔncies temporals, cal fer inscripciˇ prŔvia  fins dijous anterior a la sortida, mitjanšant correu dirigit a isardcollaexcursionista@gmail.com , facilitant les dades segŘents : nom i cognoms, NIF, data de naixement, adreša electr˛nica i telŔfon.

- Preu: 9 € que inclou soci temporal.


TelŔfons de contacte/Whatsapp:

N˙ria:    620.71.64.63

Joan:     626.37.12.85

Milio:     629.06.67.14

Email:     isardcollaexcursionista@gmail.com