FEU-VOS SOCIS !


INSCRIPCIÓ SOCI C.E. ISARD ANY 2019 i llicència INDIVIDUAL, cliqueu   AQUI

INSCRIPCIÓ SOCI C.E. ISARD ANY 2019 i llicències FAMILIAR, cliqueu    AQUI.


NOTES:


EMPLENAR NOMÈS LES CEL·LES OMBREJADES


Pot ser que el full d'inscripció, de entrada no permeti la escriptura, degut a que al full excel hi aparegui aquest missatge:

En aquest cas, només cal habilitar l'edició i ja es pot escriure.


Un cop emplenat l'imprès, fer l'ingrés al compte de la Colla (està al full), INDICANT EL NOM DEL SOCI. Cal retornar l'imprès emplenat, juntament amb el comprobant del ingrés, al correu de la Colla Isard: collaisard@bescano.com

ADVERTIMENT IMPORTANT
: D'acord amb l'establert per la LOPD-GDD i el RGPD, l'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatizat sota la responsabilitat de l'ASSOCIACIÓ COLLA EXCURSIONISTA L'ISARD amb la finalitat d'atendre les serves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interés. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça c/ de Dalt - HOTEL D'ENTITATS 12-B - 17162 BESCANÓ.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les serves dades no han estat modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

Enllaç a la plana web de les tarifes de llicències i cobertures d'assegurances de la FEEC per l'any 2019

NOTA: Per l'any 2019 la FEEC ofereix la possibilitat d'ampliar la cobertura de l'assegurança amb l'anomenada MODALITAT MUNTANYA PLUS - 2019. En el cas que algú li interessi de contractar aquesta modalitat, que ho indiqui al correu de resposta al Club, i afegexi la diferència de l'import al ingrès.