FEU-VOS SOCIS !


INSCRIPCIÓ SOCI C.E. ISARD ANY 2024. Llicència INDIVIDUAL, cliqueu   AQUI

INSCRIPCIÓ SOCI C.E. ISARD ANY 2024. Llicències FAMILIAR, cliqueu    AQUI.


NOTES:


EMPLENAR NOMÈS LES CEL·LES OMBREJADES


Pot ser que el full d'inscripció, de entrada no permeti la escriptura, degut a que al full excel hi aparegui aquest missatge:

En aquest cas, només cal habilitar l'edició i ja es podrà escriure.


Un cop emplenat l'imprès, cal fer l'ingrés al compte de la Colla (està al full), INDICANT EL NOM DEL SOCI. Quan s'hagi fet l'ingrès, retornar l'imprès emplenat juntament amb el comprobant del ingrés, al correu de la Colla Isard:  isardcollaexcursionista@gmail.com

Les llicències Federatives, les podeu tenir a disposició a la App:
   
    Android Google Play

    IOS APP Store


ADVERTIMENT IMPORTANT
: D'acord amb l'establert per la RGPD i la LSSI-CE, l'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatizat sota la responsabilitat de l'ASSOCIACIÓ COLLA EXCURSIONISTA L'ISARD amb la finalitat d'atendre les serves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interés. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça c/ de Dalt - HOTEL D'ENTITATS 12-B - 17162 BESCANÓ.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les serves dades no han estat modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

Tarifes de llicències i cobertures d'assegurances de la FEEC per l'any 2024, cliqueu aquí.