FEU-VOS SOCIS !


INSCRIPCIÓ SOCI PER L'ANY 2018 i llicència INDIVIDUAL, cliqueu   AQUI

INSCRIPCIÓ SOCIS PER L’ANY 2018 i llicències FAMILIAR, cliqueu    AQUI.


Exemple de inscripció emplenada: (emplenar les cel·les ombrejades)  AQUI 


Pot ser que el full d'inscripció, de entrada no permeti la escriptura, pot ser perquè al full excel hi aparegui aquest missatge:

En aquest cas, només cal habilitar l'edició i ja es pot escriure.


Un cop emplenat l'imprès, fer l'ingrés al compte de la Colla (està al full), indicant el nom del soci. Cal retornar l'imprès emplenat, juntament amb el comprobant del ingrés, al correu de la Colla Isard: collaisard@bescano.com

ADVERTIMENT IMPORTANT
: D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatizat sota la responsabilitat de l'ASSOCIACIÓ COLLA EXCURSIONISTA L'ISARD amb la finalitat d'atendre les serves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interés. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça c/ de Dalt - HOTEL D'ENTITATS 12-B - 17162 BESCANÓ.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les serves dades no han estat modificades, que vosté es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

Enllaç a la plana web de les tarifes de la FEEC per l'any 2018

Enllaç a la plana web cobertures de assegurances de la FEEC per l'any 2018